Forest Hideaway

Rear-Elevation Sitting-Room-2 Sitting-Room Staircase Kitchen-Island Kitchen-Sitting Hall-(1) Gym Kitchen-(2) Powder-Room Deck-(1) Deck-(2) Deck-3 Deck-4 Farmer-Sink Hall-(2) Kitchen-(1) Basement-Powder-Room
Category
Renovations
About This Project

Originally a cabin commissioned by the Woodwards family to famed local architect Daniel Evan White, the Forest Hideaway was reborn with an extensive renovation. The late designer Chart McCulloch did a wonderful job of integrating new materials and components to the home making sure not to lose the homes’s 1970’s character. The decks were expanded and new glass railings were installed with curtain wall doors and windows to ensure clear view lines of the enchanting 40 acre property.

Original Architect: Daniel White
Designer: McCulloch & Associates Design Ltd.
Landscape Designer: Claire Kennedy Design